Általános sebészet

 

Rendelőnkben a kisállatok biztonsága és kényelme mindenek felett áll. Műtéteknél kiemelten odafigyelünk a kíméletes bódításra, betegeinket folyamatosan monitorozzuk, hogy biztosítsuk  stabil állapotukat és optimális kezelésüket. A modern monitorok segítségével figyelemmel kísérjük  szívverésüket, légzésüket és egyéb fontos élettani paramétereiket, így biztosítva a magas szintű ellátást a műtéti beavatkozások során is.

Rendelőnkben elérhetőek kisebb sebészeti beavatkozások, lágyszervi műtétek, daganat eltávolítások, Othematoma műtét, húgyhólyag kő eltávolítás, ivartalanítás, fogkő leszedés, foghúzás. 

 

Miért fontos az Ivartalanítás?

Az ivartalanítás, legyen szó kutyáról vagy macskáról, nem csak a felelős állattartás része, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. Csökkenti a szaporodásból adódó problémákat, például a kóbor állatok túlszaporodását és a menhelyek terhelését. Emellett csökkenti a reproduktív rendszerrel kapcsolatos problémák, például a daganatok kialakulásának kockázatát, és hozzájárulhat kedvenceink viselkedési szokásainak javításához.

                                                                                                         418845656-1104714937222482-1062096030503216829-n.jpg